Young Professionals Deluxe Kryssning 2022

Deluxe kryssning på ett modernt motorfartyg specialiserat för unga under 40 år.

 • Från: 1155 €
 • Hamn: Split
_

Beskrivning

Avgång från SPLIT

SPLIT – HVAR – MLJET – DUBROVNIK – KORČULA – PLOČE – MAKARSKA – SPLIT​

Föreställ dig 7 perfekta dagar under Adriatiska solen och segla på ett fartyg fullt av likasinnade… Kryssa på den magnifika Adriatiska kusten, koppla av under dagen och upplev den svala atmosfären i den heta nattescenen. Upptäck varför den här kryssningen har blivit ett måste för den unga resenären.

Cruising in Croatia - Young & Fun - Deluxe Young Proffessionals
_

Itinerary

Lördag SPLIT – HVAR (L)

Avresa kl 13 från Split hamn mot jet-set ön Hvar med lunch ombord på Pakleniöarna. Vandra upp sicksackstigen till stadsfortet med utsikt över hamnen för härlig naturskön utsikt över ditt skepp. Hvar är den stad som aldrig sover – fest hela natten på många barer, krogar, pubar och den berömda klubben – Carpe diem. Övernattning i hamnen.

Söndag HVAR – MLJET (B, L, CD)

Nästa morgon går vi söderut till ön Mljet. Gå med guiden för en promenad till de berömda saltsjöarna i Mljet nationalpark och njut av båtturen till St. Mary Isle för att besöka ett forntida benediktinerkloster från 12-talet. Alternativt kan du hyra en kajak, cyklar, skoter eller cabrioletbilar för att vandra runt på ön på egen hand. Njut av öns lugn och ro. Njut av den speciella kaptenens middag ombord med övernattning i Pomena.

Måndag MLJET – DUBROVNIK (B, L)

Tidig morgonavgång till Dubrovnik. Den speciella charmen i denna världsberömda stad är byggnaderna som har kvar från tiden för den gamla Dubrovnik-republiken, men innan vi ansluter till hamnen i Gruž, kryssar vi längs de gamla stadsmurarna i Dubrovnik medan lunch serveras på däck. Boka din ”Game of Thrones-turné” och besök alla delar av Gamla stan där några av de mest minnesvärda scenerna från detta pågående kulturfenomen filmades. Vi rekommenderar en promenad ovanpå de 1940 m långa stadsmuren. Besök Revelin – den mest berömda nattklubben som ligger i fästningens mitt, eller njut av din cocktail i en av många barer. Övernattning i hamn.

Tisdag DUBROVNIK – KORČULA (B, L)

Vi lämnar denna magnifika stad och fortsätter vår kryssning mot ön Korčula, bäst känd som Marco Polos födelseplats, och stannar till lunch i en av de avskilda vikarna på väg. Korčula har ett rikt urval av restauranger där du kan fortsätta din gourmetupplevelse och många barer och klubbar för dem som söker kvällsunderhållning. Övernattning i Korčula.

Onsdag KORČULA – PLOČE „River Pirate Party“ (B, L, D)

Vi fortsätter vår morgonkryssning mot Ploče, en hamn som ligger strax norr om Neretva-deltaet. Eftermiddags transfer för att gå med pirater på sina båtar längs floden Neretva för att smaka hemlagad grappa och snacks. BBQ, fyrverkerier och fest med lokal DJ på ”piratö”. Sen transfer tillbaka till fartyget och övernattning i Ploče.

Torsdag PLOČE – MAKARSKA (B, L, D)

Kryssa längs den dalmatiska kusten medan du njuter av din lunch och eftermiddagsbad på en av de underbara stränderna. Gå med i vår valfria utflykt med flod forsränning eller zipline på floden Cetina och sedan gå tillbaka till fartyget i Makarska senare på kvällen. Du behöver inte spendera mycket tid för att hitta bra plats för fest, allt nattliv händer på en gata – Lištun street (fotgängare) i centrum av staden. Middag ombord och övernattning i Makarska.

Fredag MAKARSKA – SPLIT (B, L)

Frukosten serveras ombord under avresan mot vårt slutdestination. Badstopp på vägen med ankomst till Split i tid för lunch. Missa inte att se de många sevärdheterna och butikerna i denna stad, upplev skönheten och nattlivet och se varför denna stad har blivit så populär för unga människor från hela världen. Besök UNESCO-skyddade Diokletianska palats som utgör hjärtat av staden samt en sandig Bačvice-strand som surrar dag och natt.

Lördag SPLIT (B)

Frukost och tid att säga adjö till besättningen och alla dina nya vänner! Utcheckning till 9.00.

_

Priser & Villkor

Datum & Priser 2022

16.07.2022.
13.08.2022.

DELUXE main/upper deck € 1550
DELUXE lower deck € 1155

Onsdag incheckning från 11h i Split hamn; avgång kl 13

 • Dubbelkabin för engångsbruk (single tillägg): + 50%

Priset inkluderar

 • 8 dagar / 7 nattkryssning i lyxig luftkonditionerad hytt med eget badrum
 • Välkomstdrink
 • Daglig frukostbuffé och 3-rätters lunch eller middag ombord enligt specifikationen i resplanen
 • En drink med lunch
 • Obegränsat vatten från vattendispenser
 • Kaptenens middag med live underhållning i Mljet
 • Piratparti med BBQ vid floden Neretva, returtransfer ingår
 • Kryssning runt stadsmuren i Dubrovnik
 • Gott om färsk frukt
 • Kaffe och te hela dagen
 • Olivolja och vinprovning ombord
 • Professional Tour manager
 • Bagagehantering
 • Daglig hytteservice och byte av handdukar
 • Gratis Wi-Fi ombord.

Bokningsvillkor

 • Bokningsavgift på 35% av det totala beloppet
 • Resten senast 30 dagar före ankomsten

Avbokningsvillkor

 • Från bokningsdagen fram till 30 dagar före ankomst – anmälningsavgift återbetalas inte
 • 29-22 days – 40% av restbeloppet
 • 21-15 days – 60% av restbeloppet
 • 14-0 days – 100% i avgift
 • Namnändring / datumändringsavgift – 20 EUR per person (gäller endast om ändringen görs fram till 30 dagar före bokad avgång, annars tillämpas regelbunden avbeställningsklausul)

Allmänna villkor

 • Kaptenen förbehåller rätten att ändra rutt vid ogynnsamma väderleksförhållanden
 • Alla kryssningsavgångar garanteras, men om mindre än 10 deltagare bokas, förbehåller organisatören rätten att avbryta avgången och byta namn på fartyget om behovet uppstår.
 • Gästerna är skyldiga att följa skeppsreglerna och bestämmelserna som befinner sig i skriftlig form ombord, särskilt när det gäller att ta med drycker ombord.
 • Vid olämpligt beteende förbehåller sig kapten rätten att be kunder gå iland.

Obligatorisk tillägg

Turistskatt & hamnavgifter är inte inkluderade (betalas på plats) EUR 40.- per person per vecka

_

Notes

HYTT BESKRIVNING

DELUXE FARTYG:

Deluxe-fartyg är moderna fartyg med en längd på 42 till 47 meter. Det rymliga soldäcket inkluderar en badtunna och solstolar för att njuta av underbart Adriatisk landskap. Deluxe-fartyg har rymliga, påkostade designade, luftkonditionerade badstugor med dubbelsäng eller två enkelsängar, värdeskåp, toalettartiklar på badrum, hårtork, skåp och garderobskåp. Hytter är 12 till 17m2 stora. Inkluderade tjänster: flygplatstransfer, frukostbuffé och fyra-rätterslunch, dryck med lunch, Captain-middag med levande musik, extra middag i en typisk kroatisk miljö, sightseeing, engelsktalande tour manager, olika entréavgifter, olika provningar, turistskatt & hamn avgifter, bagagehantering, daglig hyttservice, te och kaffe hela dagen, en liter vatten per person dagligen. Gratis Wi-Fi.

VALFRIA TILLVAL

Entré till nationalpark Mljet EUR 17 per person (betalas på plats)
Middagstillägg EUR 115 per person/week, min. 10 pax required (on DELUXE EUR 150, on DELUXE SUPERIOR EUR 200)
Parking  EUR 10 – 15 per dag (Opatija, Split, Dubrovnik)
Flygplatstransfer 50 EUR per transfer (upp till 3 pax) från Split flygplats till Split hamn
Pre / post kryssning boende Finns på begäran – villor, hotell, privat boende, vandrarhem …
Färjebiljetter Stugor, säten eller däck, tillgängliga för kust- och international färjetrafik
_

Kontakta oss

Skicka in en offertförfrågan genom att fylla i formuläret nedan så svarar vi er inom kort!

  Här kan du läsa om vår integritetspolicy.