Skärgårdskryssning i Kroatien på en av våra små motorbåtkryssningar kommer att lämna dig vilja återvända gång på gång. Välkomna ombord!

Cruises in Croatia

Kryssningar i Kroatien 2024

Kryssning längs den dalmatinska kusten på en av våra små motorbåtskryssningar kommer att lämna dig vilja återvända gång på gång. Välkomna ombord!

Cruises in Croatia

Kryssningar i Kroatien 2023

Kryssningar längs den dalmatinska kusten på en av våra små motorbåt kryssningar kommer att lämna dig vilja återvända gång på gång. Välkommen ombord!

Ship & Categories

Båtar & Kategorier

Välj den båtkategori som bäst passar dina önskemål och behov på din kryssningssemester i Kroatien!

Young & Fun Cruises

Young & Fun kryssning

Kryssningar för unga vuxna mellan 18 och 30 år med känsla av äventyr och kul. Möt likasinnade medan du kryssar längs den vackra kroatiska kusten!

Activity Cruises

Aktiv kryssning

Kryssningar som kombinerar lagom aktivitet, natur och avkoppling. Kom med om du gillar en aktiv semester!

Naturist/FKK Cruises

Naturist/FKK kryssning

Det finns inget mer naturligt och befriande än att simma naken i det klara vattnet i dolda vikar och sedan sola på ett fartygs däck med andra nudister.

Nature & Culture cruises

Natur & Kultur kryssning

Det kroatiska arvet är lika spännande och trevligt som det varma kristallklara Adriatiska havet. Kombinera och utforska de två på en av våra fina kryssningar i Kroatien!

Deluxe Cruises

Deluxe kryssning

Skäm bort dina sinnen på en liten men snygg motorbåt längs den kroatiska kusten i en avkopplande komfort. Med gott vin och mat kan du njuta av en hög personlig service som gör din semester oförglömlig!

Deluxe cruises

Deluxe kryssning

Skäm bort dina sinnen på en liten men snygg motorbåt längs den kroatiska kusten i en avkopplande komfort. Med gott vin och mat kan du njuta av en hög personlig service som gör din semester oförglömlig!

One way cruise

Envägs kryssning

Kombinera det bästa av havet och landet genom att gå på en av våra envägs kryssningar med olika ankomst- och avgångshamnar.

Gay couples

Gaykryssning

Kryssningar för unga homosexuella par med en känsla av äventyr och kul. Möt likasinnade medan du kryssar längs den vackra kroatiska kusten!

Land & Cruise

Land & Cruise

Utforska Kroatiens bästa: vackert land och kristallklart hav med ett av våra Land & Cruise-paket.

Groups & Events

Grupp & Konferens

Vårt team av gruppspecialister hanterar evenemang för grupper i alla storlekar. Vi kan ordna anpassade turnéupplevelser för dig eller något annat du önskar.

Special Offers

Speciella erbjudanden

Dra nytta av våra specialerbjudanden och rabatterade priser på kryssningspaket i Kroatien!

faq

FAQ

Vi ger svar på många frågor du kan ha innan din kryssningssemester i Kroatien!