Young Fun kryssning i Södra Kroatien 2022

Jättekul 7 dagars specialkryssning anpassad för unga mellan 18-29 år på en vintage motorbåt längs härliga Kroatiska kusten!

 • Från: 415
 • Hamn: Split
_

Beskrivning

Garanterad avgång från SPLIT

Specialkryssning för unga mellan 18 – 29 år.

Split – Stari Grad – Hvar – Mljet – Dubrovnik – Korčula – Makarska – Split (via Omiš)

På denna rutt kan man utforska gömda vikar, simma i kristallklart vatten, och träffa människor som kommer att bli vänner för livet. Allt du behöver göra är att gå ombord och blir redo att njuta av en underbart vacker skärgård i gott sällskap!

Party kryssning är det ultimata sättet att uppleva öarna i Kroatien samtidigt som du festar, utforskar eller kopplar av. Vi har valt fem av de mest pittoreska öarna på den dalmatiska kusten.
Man kan party varje dag eller koppla av, utforska och njuta av kulturen i Kroatien. Vad du gör är upp till dig! Om du letar efter något annat … något som kommer bli ett minne för livet så kommer en veckas party kryssning i Kroatien bli oförglömlig.

HÖJDPUNKTER: Cetina Forsränning och Zip Line, Dubrovnik stadsmuren, Hvar nattklubbar, National Park Mljet, simning på avskilda stränder, Golden Horn Beach (Bol, ön Brac)

_

Program

Lördag SPLIT – STARI GRAD (L)

Incheckning från 11:00. Avresa kl 13 från Split hamn när vi fortsätter mot Stari Grad på ön Hvar, den mest soligaste Adriatiska ön. Ledig eftermiddag för att utforska denna unika stad och dess berömda hästskoformade vik. Det berömda Stari Grad-fältet (en slätt) är den äldsta i Kroatien och det bäst bevarade exemplet på det antika grekiska jordbrukssystemet. Både gamla stan och denna slätt är en del av världsarvet som skyddas av UNESCO. Övernattning i en av hamnarna i Stari Grad, huvud- eller färghamn (2 km bort) beroende på tillgänglighet i hamn.

Söndag STARI GRAD – HVAR (B, L)

Vi fortsätter mot den jet-set ön Hvar med lunch ombord. Vandra upp sicksackstigen till stadsfortet med utsikt över hamnen för härlig naturskön utsikt över ditt skepp. Hvar är staden känd för sitt nattliv och barer – platsen att vara i, så kläd upp sig och blir redo att gå! De mest kända barerna är Carpe Diem, Kiva, Sidro, Nautica och många andra.

Måndag HVAR – MLJET (B, L)

Vi lämnar Hvar och kryssar mot Mljet ön med ett stopp för en uppfriskande simpaus. Ankomst till Mljet National Park med underbara saltvatten sjöar och den smaragdgröna skogen som omfamnar dem. Ingångsbiljetten (cirka 15 euro) inkluderar en båttur till St. Mary’s Isle, som ligger vid Big Lake. Alternativt kan du hyra en kajak, cykel, skoter eller cabrioletbil för att vandra runt på ön på egen hand. Övernattning i hamnen i Pomena eller Polače (beroende på hamnförhållanden / trafik).

Tisdag MLJET – DUBROVNIK (B, L)

Tidig morgonavgång mot den världsberömda staden Dubrovnik. För att förstå historien bakom denna historiska stad och dess monumentala murar tar vår guide dig med på en vandringstur för att upptäcka historien om denna en gång mycket viktiga och oberoende republik. Måste göra är att gå på stenmurarna och en sval drink i Buza café-bar ute på klipporna. Överraskande nog är en kajakpaddling runt Dubrovniks murar en av de bästa kajakturerna i Kroatien med fantastiska fotomöjligheter. Fartyget övernattar i Dubrovnik. Njut av en utekväll i Kroatiens mest berömda stad. Förtrollande och magisk.

Onsdag DUBROVNIK – KORČULA (B, L)

Efter frukosten avgår fartyget mot ön Korčula, som tros vara födelseplatsen för utforskaren Marco Polo. Korčula stad är också känd för sina fantastiska stadsmurar och det imponerande gatumönstret för fiskben (kylande effekt i varma somrar) och du kommer att se detta när du utforskar denna charmiga stad. När kvällen faller gå ut för att prova lokala cocktailbarer inklusive Dos Locos cocktailbar – vi tycker att det är en av de bästa!

Torsdag KORČULA – MAKARSKA (B, L)

Vi avgår från Korčula på morgonen. Badstopp på vägen och ankomst till Makarska på eftermiddagen. Våra skepp hamnar över natten i Makarska hamn så att du kan njuta av Makarskas nattliv till de tidiga timmarna. Ett besök på det berömda diskoteket i en havsgrotta är ett måste!

Fredag MAKARSKA – OMIŠ – SPLIT (B, L)

Frukost och avresa mot Omiš, där du kan gå med på den valfria raftingupplevelsen vid floden Cetina. Missa inte att se de många sevärdheterna och butikerna i denna stad, upplev skönheten och nattlivet och se varför denna stad har blivit så populär för unga människor från hela världen. Besök UNESCO-skyddade Diokletianska palats som utgör hjärtat av staden samt en sandig Bačvice-strand som surrar dag och natt.

Lördag SPLIT (B)

Tidig frukost. Det är dags att säga adjö till besättningen och alla dina nya vänner!

Legend: B – breakfast, L – lunch

_

Priser & Villkor

Datum & Priser 2022.

 

Avgång: från Split hamn Lördagar kl. 13:00.

24.09. 04.06.
17.09.
11.06.
27.08.
03.09.
10.09.
18.06.
13.08.
20.08.
25.06.
02.07.
09.07.
16.07.
23.07.
30.07.
06.08.
 TRADITIONAL ENSUITE Upper/Main Deck 510 580 670 720 750
 TRADITIONAL ENSUITE Lower Deck 480 510 615 670 700
 TRADITIONAL Upper Deck 435 500 530 570 610
 TRADITIONAL Lower Deck 415 455 480 520 555

Priser i EUR per person per vecka i dbl/twin hytt

 

Ingår i priset

 • 7-dagars kryssning
 • 7 x frukost & trerätters lunch
 • 1L av vatten per dag ombord

Betalning:

 • Anmälningsavgift 35% av beloppet
 • Restbeloppet senast 30 dagar före ankomsten

Allmänna villkor:

 • Kaptenen förbehåller rätten att ändra rutt vid ogynnsamma väderleksförhållanden
 • Alla kryssningsavgångar garanteras, men om mindre än 10 deltagare bokas, förbehåller organisatören rätten att avbryta avgången och byta namn på fartyget om behovet uppstår.
 • Gästerna är skyldiga att följa skeppsreglerna och bestämmelserna som befinner sig i skriftlig form ombord, särskilt när det gäller att ta med drycker ombord.
 • Vid olämpligt beteende förbehåller sig kapten rätten att be kunder gå iland.

Avbeställningsvillkor:

 • Från bokningsdagen fran till 30 dagar före ankomst – anmälningsavgift återbetalas inte
 • 29-22 dagar – 40% av restbeloppet
 • 21-15 dagar – 60% av restbeloppet
 • 14-0 dagar – 100% i avgift
 • Namnändring / datumändringsavgift – 20 EUR per person (gäller endast om ändringen görs fram till 30 dagar före bokad avgång, annars tillämpas regelbunden avbeställningsklausul)

Tillägg:                                   ​

 • Enkelbruk av hytt + 50% (undvik tillägg genom att dela hytt)

Obligatorisk tillägg:

Turistskatt & hamnavgifter är inte inkluderade (betalas på plats) EUR 40.- per person per vecka

_

Notes

Kategori beskrivning

TRADITIONAL:

Träfartyg, hytter med handfat och våningssängar. Skådade duschar / toaletter, luftkonditionerad salong, stugor har ingen A / C.

Inkluderade tjänster: Villkorad frukost, trerätterslunch, en liter vatten per person dagligen.

TRADITIONAL ENSUITE:

Träfartyg, stugor med privat dusch / toalett, mestadels våningssängar, luftkonditionerad salong.

Inkluderade tjänster: Kontinental frukost, trerätterslunch, en liter vatten per person dagligen.

VALFRIA TILLVAL

Entré till nationalpark Mljet  EUR 15. – 17. per person  (to be paid on the spot)
Middagstillägg EUR 115 per person/week, min. 10 pax required (on DELUXE EUR 150, on DELUXE SUPERIOR EUR 200)
Baby chair or baby cot rental EUR 50 per week (to be paid on the spot)
Parking Possible from EUR 10 – 15 daily (Opatija, Split, Dubrovnik)
Flygplatstransfer Prices from EUR 50 per transfer (up to 3 pax) from Dubrovnik airport to Dubrovnik port and from Split airport to Split port; in Opatija various airport possibilities (Zagreb, Trieste, Ljubljana, Venice) – price on request
Pre / post kryssning boende Available on request – villas, hotels, private accommodation, hostels…
Färjebiljetter Stugor, säten eller däck, tillgängliga för kust- och international färjetrafikons
Engelsk frukosttillskott 40 EUR per vecka – inkl. 2 ägg, bacon, tomat och svamp, eller frukt & yoghurt, eller liknande (vanlig kontinental frukost ingår i priset för kryssningen inkluderar: kaffe, te, mjölk, glas juice, spannmål, bröd, olika smörslag – smör, honung, sylt, mjukost; dagliga tillsatser som skinka och ost eller kokta ägg, frankfurters, salami, etc.).
Kaptenens middag EUR 25 – val av fisk- eller köttmeny – skeppets specialitet serveras
Extra handdukar Två handdukar tillhandahålls på traditionella fartyg varje vecka. Extra handdukar kan hyras för 3 euro och strandhanddukar 5 euro per vecka / handduk.
Daglig cabin städning 15 EUR per person per vecka – daglig service av kabinen, färskt sänglinne och handdukar midveckan
_

Kontakta oss

Skicka in en offertförfrågan genom att fylla i formuläret nedan så svarar vi er inom kort!

  Här kan du läsa om vår integritetspolicy.