Jättekul 7 dagars specialkryssning anpassad för unga mellan 18-29 år på en vintage motorbåt längs härliga Kroatiska kusten!

 • Från: 600
 • Hamn: Split
_

Beskrivning

Garanterad avgång från SPLIT

Specialkryssning för unga mellan 18 – 29 år.

Split – Stari Grad – Hvar – Mljet – Dubrovnik – Korčula – Makarska – Split (via Omiš)

På denna rutt kan man utforska gömda vikar, simma i kristallklart vatten, och träffa människor som kommer att bli vänner för livet. Allt du behöver göra är att gå ombord och blir redo att njuta av en underbart vacker skärgård i gott sällskap!

Party kryssning är det ultimata sättet att uppleva öarna i Kroatien samtidigt som du festar, utforskar eller kopplar av. Vi har valt fem av de mest pittoreska öarna på den dalmatiska kusten.
Man kan party varje dag eller koppla av, utforska och njuta av kulturen i Kroatien. Vad du gör är upp till dig! Om du letar efter något annat … något som kommer bli ett minne för livet så kommer en veckas party kryssning i Kroatien bli oförglömlig.

HÖJDPUNKTER: Cetina Forsränning och Zip Line, Dubrovnik stadsmuren, Hvar nattklubbar, National Park Mljet, simning på avskilda stränder, Golden Horn Beach (Bol, ön Brac)

_

Program

Dag 1         SPLIT – STARI GRAD (L)

Incheckning från 11:00. Avgång kl. 13 från Splits hamn mot Stari Grad på ön Hvar – uppgifter bekräftar att det är den soligaste ön i Adriatiska havet. Fri eftermiddag för att utforska denna unika stad och dess berömda hästskoformade vik. Det berömda Stari Gradfältet (en slätt) är den äldsta i Kroatien och det bäst bevarade exemplet på det antika grekiska jordbrukssystemet. Både gamla stan och denna slätt är en del av världsarvet som skyddas av UNESCO. Övernattning i en av hamnarna i Stari Grad, huvudhamnen eller färjehamnen (2 km bort), beroende på tillgänglighet.

Dag 2       STARI GRAD – HVAR (B, L)

Efter frukost är vårt mål staden Hvar, känd för sitt nattliv och sina barer. Lunch ombord och tid för att utforska: vandra uppför sicksackvägen till stadsfortet med utsikt över hamnen för härlig natursköna utsikt över staden, bukten, de omgivande öarna… Massor av klubbar och barer att kolla in på kvällen , de mest kända barerna är Carpe Diem, Kiva, Sidro, Nautica och många andra… Det här är platsen att vara, så klä på dig och redo för fest! Övernattning i Hvar.

Dag 3      HVAR – MLJET (B, L)

Efter Hvar fortsätter kryssningen mot ön Mljet med ett stopp för ett uppfriskande dopp. Ankomst till Mljet National Park – kolla in de underbara saltvattensjöarna och den smaragdgröna skogen som omfamnar dem. Entrébiljetten (25 EUR) inkluderar en båttur till St. Mary’s Isle, som ligger vid Big Lake. Alternativt kan du hyra en kajak, cyklar, skotrar eller cabrioletbilar för att ströva runt på ön på egen hand. Övernattning i Pomena eller Polače (beroende på hamnens tillgänglighet).

Dag 4      MLJET – DUBROVNIK (B, L)

Tidig morgonavgång mot den världsberömda staden Dubrovnik. Följ med på en guidad vandring för att lära dig historien bakom denna historiska stad och dess monumentala murar, slingra sig genom de smala gatorna, utforska gotisk, renässans- och barockarkitektur, gå på stenmurarna och ta en kall drink i den berömda kafébaren Buza, ute på klipporna. Prova en kajaktur runt Dubrovniks murar, en av de bästa kajakturer i Kroatien med fantastiska fotomöjligheter. Njut av en utekväll i Kroatiens mest kända stad, känn den förtrollande och magiska atmosfären! Övernattning i Dubrovnik.

Dag 5       DUBROVNIK – KORČULA (B, L)

Efter frukost, avfärd mot ön Korčula, som tros vara födelseplatsen för upptäcktsresanden Marco Polo. Staden Korčula är också känd för sina fantastiska stadsmurar och det imponerande gatumönstret med fiskben (svalkande effekt under varma somrar). Utforska gågatorna i denna charmiga stad. När natten väl kommer, gör dig redo att prova lokala cocktailbarer och ha kul!

Dag 6       KORČULA – MAKARSKA (B, L)

Avgång från Korčula på morgonen. Simstopp på vägen och ankomst till Makarska på eftermiddagen. Tid på fritiden för att njuta av Makarskas nattliv –  till de tidiga timmarna. Ett besök på det berömda diskoteket i en havsgrotta är ett måste! Övernattning i hamnen i Makarska.

Dag 7       MAKARSKA – SPLIT (B, L)

Frukost och avfärd mot Split. idag kan du delta i den valfria forsränningsupplevelsen på Cetina-floden eller en zip-line-tur. Missa inte att se de många sevärdheterna och butikerna i denna stad, upplev skönhet och nattliv och se varför Split har blivit så populärt bland ungdomar från hela världen. Besök UNESCO-skyddade Diocletianuspalatset som utgör hjärtat av staden samt sandstranden Bačvice som surrar dag och natt.

Dag 8      SPLIT (B)

Tidig frukost, följt av farväl med besättningen och kryssningsvänner. Check-out.

Förklaring: B – frukost, L – lunch

_

Priser & Villkor

Datum & Priser 2024.

Boats: MV Labrador 18.05.
25.05.
01.06.
08.06.
15.06.
22.06.
29.06.
06.07.
13.07.
20.07.
27.07.
03.08.
10.08.
17.08.
24.08.
31.08.
07.09.
14.09.
 TRADITIONAL ENSUITE Upper/Main Deck 700 850 900
 TRADITIONAL ENSUITE Lower Deck 600 750 850

Priser i EUR per person per vecka i dbl/twin hytt

Ingår i priset
 • 7-dagars kryssning
 • 7 x kontinental frukost och trerätters lunch
 • guide ombord
 • guidad tur i Dubrovnik
 • dagliga happy hour
 • gratis vatten
 • gratis wi-fi
Betalning:
 • Anmälningsavgift 35% av beloppet
 • Restbeloppet senast 30 dagar före ankomsten
Avbeställningsvillkor:
 • Från bokningsdagen fran till 30 dagar före ankomst – anmälningsavgift återbetalas inte
 • 29-22 dagar – 40% av restbeloppet
 • 21-15 dagar – 60% av restbeloppet
 • 14-0 dagar – 100% i avgift
 • Namnändring / datumändringsavgift – 20 EUR per person (gäller endast om ändringen görs fram till 30 dagar före bokad avgång, annars tillämpas regelbunden avbeställningsklausul)
Tillägg:                                   ​
 • Enkelbruk av hytt + 50% (undvik tillägg genom att dela hytt)
 • Vuxna på 3:e säng i trippelhytt – 30 %
Valfri tillägg:
 • Inträde till nationalparken Mljet – EUR 25,– per person (betalas på plats).
Obligatorisk tillägg:

Turistskatt & hamnavgifter är inte inkluderade (betalas på plats) EUR 60.- per person per vecka

Disclaimer:
 • Kaptenen förbehåller rätten att ändra rutt vid ogynnsamma väderleksförhållanden
 • Alla kryssningsavgångar garanteras, men om mindre än 10 deltagare bokas, förbehåller organisatören rätten att avbryta avgången och byta namn på fartyget om behovet uppstår.
 • Gästerna är skyldiga att följa skeppsreglerna och bestämmelserna som befinner sig i skriftlig form ombord, särskilt när det gäller att ta med drycker ombord.
 • Vid olämpligt beteende förbehåller sig kapten rätten att be kunder gå iland.
_

Notes

Kategori beskrivning

TRADITIONAL:

Träfartyg, hytter med handfat och våningssängar. Skådade duschar / toaletter, luftkonditionerad salong, stugor har ingen A / C.

Inkluderade tjänster: Villkorad frukost, trerätterslunch, en liter vatten per person dagligen.

TRADITIONAL ENSUITE:

Träfartyg, stugor med privat dusch / toalett, mestadels våningssängar, luftkonditionerad salong.

Inkluderade tjänster: Kontinental frukost, trerätterslunch, en liter vatten per person dagligen.

VALFRIA TILLVAL

Parking From EUR 12. – 25. daily (Split, Opatija, Dubrovnik)
Airport transfers EUR 70 from Split airport to Split port. Other transfers available on request.
Pre/post cruise accommodation Available on request – villas, hotels, private accommodation, hostels…
Ferry Tickets Cabins, seats or deck, available for coastal & intenational ferry connections
English breakfast supplement EUR 40 per week – incl. 2 eggs, bacon, tomato and mushrooms, or fruit & yoghurt, or similar (regular continental breakfast included in price of the cruise includes: coffee, tea, milk, glass of juice, cereal, bread, a variety of spreads – butter, honey, jam, soft cheese; daily additions such as ham and cheese or boiled eggs, frankfurters, salami, etc…).
Captain’s dinner EUR 30 – choice of fish or meat menu – ship’s speciality served
Extra towels Two towels provided on traditioanl ships weekly. Extra towels can be rented for EUR 3 & beach towels EUR 5 per week/towel.
Beach towels Beach towel can be purchased on arrival for EUR 10 or rented for EUR 5 per week
Daily cabin cleaning EUR 15 per person per week – daily cabin servicing, fresh bed linen and towels midweek
_

Kontakta oss

Skicka in en offertförfrågan genom att fylla i formuläret nedan så svarar vi er inom kort!

  Här kan du läsa om vår integritetspolicy.