Hopp på denna kryssning längs den kroatiska kusten med många möjligheter till naken solbad och bad!

 • Från: 960 €
 • Hamn: Opatija
_

Beskrivning

Garanterad avgång från OPATIJA 2024

Opatija – Baška/Punat (Island of Krk) – Rab – Olib – Telašćica – Molat – Mali Lošinj – Cres – Opatija

Naturist kryssning längs den kroatiska kusten och öarna lovar besök i de flesta historiska städer och fascinerande öar med många möjligheter till naken solbad och bad. Kryssa på ett charmigt kroatiskt kustfartyg, medan du njuter av alla de läckerheter som öarna och den fantastiska kustlinjen har att erbjuda.

Nakenhet är välkommen och förväntas ombord utom i hamn och under måltider.

HÖJDPUNKTER:

Simning vid avskilda stränder, Krk, Rab, Olib, Nationalpark Telascica, Mali Losinj, Cres, Opatija

Naturist cruise in Croatia from Opatija
_

Program

Lördag: OPATIJA – KRK (Baška or Punat)       (L)

Avresa kl 13: 00 med lunch ombord följt av ett badpaus i kristallklart hav vid naturistlägret Bunculuka. Vi fortsätter vår väg till ön Krk – den största av de kroatiska öarna. Krk har enorma variationer i sina byar stora och små, mjuka gröna promenader, steniga vildmarken, små öar och hundratals dolda vikar och stränder. Sen eftermiddag ankomst till Baška / Punat. Fri tid att njuta av många kaféer och restauranger längs vattnet. Övernattning i Baška / Punat hamn.

Söndag: KRK (Baška or Punat) – RAB (B, L)

Efter frukostkryssning mot Rab ön känd som ”kärlekens ö”. Badpaus vid stranden Ciganka (Gypsy) – en av de 3 naturistiska sandstränderna i Lopar med dess intressanta sanddynor och andra naturligt formade former. Kryssa längs ön Rab och njut av din lunch. Eftermiddagsbad på naturiststranden Kandarola, en av de äldsta naturiststränderna i världen, där till och med kung Edward den VIII och Walis Simpson tog ett naken dopp. Eftermiddags ankomst till Rab, stad omgiven av medeltida murar, romanska kyrktorn, kyrkor, palats, stengator och gamla fasader. Njut av ”galleriet” på gator och torg där många målare och konstnärer ställer ut sina verk. Om tiden tillåter promenad upp till Kamenjak kulle för att njuta av den magnifika solnedgången. Övernattning i staden Rab.

Måndag: RAB – OLIB    (B, L)

Tidig avresa från Rab mot ön Olib – belägen i den norra delen av Zadars skärgård. Simstopp på en av naturiststränderna. Olib är den enda byn på denna ö och förvånar besökarna med sina flera värdefulla arkeologiska platser som går tillbaka till Romerriket. Övernattning.

Tisdag: OLIB – TELAŠĆICA    (B, L, D)

Efter frukost och morgonbad kryssar vi mot ön Dugi otok och Telašćica. Tack vare sin extrema skönhet, rikedom och betydelse, utropades en vik omgiven av 13 öar och holmar, tillsammans med 6 holmar i själva viken Telašica, en naturpark 1988. Fri tid att utforska dess dolda skönheter. Kaptenens middag ombord och övernattning.

Onsdag: TELAŠĆICA – MOLAT or ILOVIK    (B, L)

Tidig avresa till ön Molat eller Ilovik (beroende på tillgängligt utrymme i de små hamnarna), följt av ett badstopp vid ön Krava – en Robinson Crusoe-typ av ö där man definitivt inte kan motstå naturens kall, återvänder till det ursprungliga sättet av livet, den äventyrliga livsrytmen som spelas av vinden, solen och det kristallklara havet. Lunch ombord följt av badstopp på öarna Krknata, bara några meter från ön Krava och Dugi otok. Övernattning.

Torsdag: MOLAT or ILOVIK – LOŠINJ  (B, L)

Efter frukost och morgondopp, kryssar vi mot ön Mali Lošinj med ett kort stopp på Ilovik ( ”ön av blommor”), fortsätter att Lošinj, känd som ”Sunshine ö” och en av de mest populära öarna på norra Adriatiska havet, känd för doftar av tallar och klart vatten. Vid ankomst kan du ta en promenad längs hamnfronten eller till Lošinj Aromatic Garden eller bara besöka den pittoreska staden Veli Lošinj i närheten. Övernattning i Mali Lošinj.

Fredag: LOŠINJ – CRES (B, L, D)

Efter en morgondop lämnar du till ön Cres, en lång och smal ö täckt med ek-, bok- och tallskogar samt vingårdar och olivträdplantager. Cres och Mali Lošinj brukade vara en ö, men en kanal som grävdes av romarna skilde dem. För din sista natt ombord rekommenderar vi en avskedsfest på fartyget, en fantastisk möjlighet att utbyta adresser med andra passagerare som nu har blivit dina nya vänner. Njut av kvällens grillfest ombord.

Lördag: CRES ISLAND – OPATIJA     (B)

Tidig morgonavgång mot Opatija – njut av det fantastiska panorama över Opatija Riviera. Efter frukost ska du säga adjö till besättningen och vi hoppas se dig igen ombord på en av våra kryssningar!

_

Priser & Villkor

Datum & Priser 2024:

Category: 03 – 10.08.2024.
TRADITIONAL ENSUITE Upper/Main Deck 960 Eur
TRADITIONAL ENSUITE Lower Deck 910 Eur
Category: 07 – 14.09.2024.
PREMIUM SUPERIOR Upper/Main Deck 1550 Eur
PREMIUM SUPERIOR Lower Deck 1300 Eur
Boat on this route: MV Majestic

Priser i EUR per person / vecka


Inkluderat i resan 

 • 7 dagars kryssningmed halvpension (frukost & 3-rätters lunch)
 • Kaptenens middag, BBQ middag
 • grattis vatten
 • Gratis Wi-Fi.

Betalning

 • Anmälningsavgift 35% av beloppet
 • Restbeloppet skall betalas senast 30 dagar före ankomstdatum

Allmänna villkor

 • Kaptenen förbehåller rätten att ändra rutt vid ogynnsamma väderleksförhållanden
 • Alla kryssningsavgångar garanteras, men om mindre än 10 deltagare bokas, förbehåller organisatören rätten att avbryta avgången och byta namn på fartyget om behovet uppstår.
 • Gästerna är skyldiga att följa skeppsreglerna och bestämmelserna som befinner sig i skriftlig form ombord, särskilt när det gäller att ta med drycker ombord.
 • Vid olämpligt beteende förbehåller sig kapten rätten att be kunder gå iland.

Avbeställningsvillkor

 • Från boknings dagen fram till 30 dagar före ankomst – anmälningsavgift återbetalas inte
 • 29-22 dagar – 40% av restbeloppet
 • 21-15 dagar – 60% av restbeloppet
 • 14-0 dagar – 100% i avgift
 • Namnändring / datumändrings avgift – 20 EUR per person (gäller endast om ändringen görs fram till 30 dagar före bokad avgång, annars tillämpas regelbunden avbeställningsklausul)

Tillägg

 • vuxen på tredje sängen i en trippelhytt -30%
 • hytt för enkelbruk +50%
 • barn under 10 år -50%

Obligatorisk tillägg

 • Turistskatt & hamnavgifter är inte inkluderade (betalas på plats) EUR 60.- per person per vecka
 • Ingång till Nature Park Telašćica: EUR 10.- per person som betalas på plats
_

Notes

Kategori beskrivning

TRADITIONAL ENSUITE

Träfartyg, stugor med privat dusch / toalett, mestadels våningssängar, luftkonditionerad salong.

Inkluderade tjänster: Kontinental frukost, Kaptenens middag, BBQ middag, trerätters lunch, gratis vatten. Gratis Wi-Fi.

Valfri tillval

Middagstillägg EUR 115 per person/week, min. 10 pax required
Engelsk frukosttillskott 40 EUR per vecka – inkl. 2 ägg, bacon, tomat och svamp, eller frukt & yoghurt, eller liknande (vanlig kontinental frukost ingår i priset för kryssningen inkluderar: kaffe, te, mjölk, glas juice, spannmål, bröd, olika smörslag – smör, honung, sylt, mjukost; dagliga tillsatser som skinka och ost eller kokta ägg, frankfurters, salami, etc.).
Daglig cabin städning 15. EUR – per person per vecka – daglig service på stugan, färskt sänglinne och handdukar midveckan
Extra handdukar Gästerna här två handdukar för personligt bruk per vecka. Extra handdukar kan hyras för EUR 3.- & strandhanddukar 5. EUR per vecka / handduk. Strandhandduk kan köpas vid ankomst för 10 euro.
Barnstol eller barnsängshyra EUR 50 per vecka (betalas på plats)
Parkering  EUR 10 – 15 per dag (Opatija, Split, Dubrovnik)
Flygplatstransfer Olika flygplatsmöjligheter Rijeka, Pula, Zagreb, Venedig – pris på förfrågan; GRATIS lokal transfer för KL1-rutt från hotell i Opatija till hamnen i Opatija.
Bröllop förnyelse eller annat tillfälligt / speciell dag firande paket Från 150 euro per par – inkluderar förnyelseceremoni utförd av kaptenen, certifikat, champagne, present
Pre / post kryssning boende Finns på begäran – villor, hotell, privat boende, vandrarhem …
Färjebiljetter Stugor, säten eller däck, tillgängliga för kust- och internationella färjetrafik

 

_

Kontakta oss

Skicka in en offertförfrågan genom att fylla i formuläret nedan så svarar vi er inom kort!

  Här kan du läsa om vår integritetspolicy.