Yogaresa i Kroatien är en unik upplevelse för kropp och själ – 7 dagar of kryssning och friluftsyoga på båten eller avskilda stränder i vackra Kroatien!

 • Från: 850 €
 • Hamn: Split
_

Beskrivning

Garanterad avgång från SPLIT

Split – Pučišća – Korčula – Lastovo – Ravnik (Green cave) / Komiža – Biševo (Blue cave)/Stari Grad – Bol – Šolta – Split

Vår yogakryssning erbjuder specialanpassade dagliga program för att uppnå en perfekt balans mellan ditt sinne, din ande och din natur. Kom bort från den upptagna värld som vi känner och ta chansen att varva ner här i den kroatiska Adriatiska havet. Tillbringa en oförglömlig vecka med kryssning längs den kroatiska kusten från en ö till en annan i kombination med hälsosamma, färska måltider, olika övningar, meditation och aqua yoga i det klara blå havet. Programmet är utformat för såväl nybörjare som de som utövar yoga i sin vardag.

HÖJDPUNKTER:

Yoga på fantastiska platser, simning vid avskilda stränder, Blue & Green Cave, Korčula, Lastovo skorstenar

Cruising in Croatia - Activity Cruises - Yoga Cruise in Croatia
_

Program

Lördag: SPLIT – PUČIŠĆA

Avresa från Split kl 13:00 följt av en lunch ombord och en badpaus. Vi fortsätter till Pučišća på ön Brač. Bekanta dig med yogaläraren och andra passagerare vid den första meditationstiden. Pučišća är en typisk Medelhavsplats som ligger på norra sidan av ön Brač längst ner i den djupa viken. Det är vaggan till världens berömda sten i Brač. Möjlighet att besöka en stenmurerverkstad, en av de få stenverkstadsverkstäder som finns kvar i Europa. Njut av den hemlagade maten, vinet och den berömda olivoljan i denna kustby. Övernattning i hamnen i Pučišća.

Söndag: PUČIŠĆA – KORČULA

Tidig morgonövning på soldäcket, följt av frukost. Efter morgonsimmning i det kristallblå havet kryssar vi mot Korčula, Marco Polos födelseplats. Lunch serveras antingen på spetsen av Pelješac-halvön (nära Lovište) eller i den lugna bukten Kneža på Korčula. Eftermiddagsmeditation ombord i en av de perfekta vikarna. Sen eftermiddag ankomst till Korčula för guidad sightseeing av denna exceptionella stad. Enligt legenden hittades Korčula av den trojanska hjälten Anthenor på 1100-talet f.Kr. På denna ö kan du hitta fler legender, berättelser och monument än någon annanstans. På kvällen rekommenderar vi ett besök på en av de många konobas eller njut av den fantastiska utsikten över fastlandet från de många kaféerna och barerna. Du kan också besöka en by i närheten för en typisk byupplevelse. Övernattning i Korčula.

Måndag: KORČULA – LASTOVO

Låt morgonsolen omfamna dig under din TriYoga-session på fartygets soldäck. Vår kryssning fortsätter mot Nature Park Lastovo, den längst bebodda ön i Dalmatien, som romarna kallade kejsarön. Dockad i Ubli-hamnen har man möjlighet att besöka den skyddade naturparken eller besöka öens största stad – Lastovo. Ön är omgiven av många mindre öar, med massor av avskilda vikar som är lämpliga för snorkling, och för detta tillfälle meditation, men också kända för många små kyrkor och ovanligt formade skorstenar. Kaptenens middag ombord och övernatting.

Tisdag: LASTOVO – RAVNIK (GREEN CAVE) – KOMIŽA

Njut av din yoga på morgonen under avresan mot Vis island, en gång stängd för turister i många år. Vis var, på grund av dess unika geografiska läge, en strategisk hamn för flottan. På grund av denna isolering har Vis en speciell charm i ”Medelhavet som det en gång var” vilket gör det riktigt intressant att se. Nära Vis finns det den lilla ön Ravnik, där den gröna grottan ligger. Det har fått sitt namn efter det ovanliga ljuset som reflekteras i havet från hålet på toppen av grottan. Efter en kort badpaus, beroende på väderförhållandena, seglar vi vidare till staden Komiža för övernattning. Innan ankomst kommer du i kontakt med ditt inre jag genom meditation på soldäcket. Komiža är en typisk Medelhavsplats på den västra delen av ön, där fisket på den östra delen av Adriatiska kusten började. Njut av promenad genom de smala gränderna och det rika arvet, eller kanske på en av stenstränderna med färskvattenfjädrar, som sträcker sig längs hela östra sidan av Komiža bukten.

Onsdag: KOMIŽA/VIS – BIŠEVO (BLUE CAVE) – STARI GRAD​

Medan vi kryssar mot den lilla ön Biševo för att besöka den Blå Grottan, ett fantastiskt naturfenomen, njut av din TriYoga-tidigt på morgonen. Eftersom ibland väderförhållandena kan vara mycket oförutsägbara beror möjligheten för vårt besök på dessa förhållanden, men du kommer att meddelas detta av besättningen. Ingången till Blue Cave ska betalas på plats (ca. EUR 9- per person). Vi fortsätter mot Stari Grad på ön Hvar, den soligaste Adriatiska ön. Eftermiddag på fritiden för att utforska denna unika stad efter att vi har avslutat vår eftermiddagsmeditation. Det berömda Stari Grad-fältet är det äldsta i Kroatien och det bäst bevarade exemplet på det antika grekiska jordbrukssystemet. Tillsammans med gamla stan är det en del av världsarvet som skyddas av UNESCO.

Torsdag: STARI GRAD – BOL​

Vakna din kropp och sinne med morgonyoga på soldäcket. Efter frukosten kryssar vi mot den vackra ön Brač och den berömda staden Bol. Badpaus planeras på den mest berömda stranden i Dalmatien – Zlatni Rat (Gyllene hornet – dess gruspromenad förflyttas från sida till sida när vinden och vågorna ständigt förändras i form). Vi letar efter en perfekt plats för meditation på Bol, en typisk fiskarstad omvandlad till ett populärt turistmål. Här tillbringar vi natten och har möjlighet att njuta av utmärkta färska fiskar, lokala viner och andra delikatesser på denna unika ö, njuta av en härlig promenad eller cykla längs strandpromenaden. Vandra eller hyr en skoter upp till Vidova Gora för en fantastisk utsikt över Bol och omgivningen.

Fredag: BOL – ŠOLTA

Den sista dagen kryssar vi mot den vackra ön Šolta, känd för sin utmärkta, mörka olivolja och härliga små fiskarhamnar. I en av dessa byar tillbringar vi natten och har möjlighet att njuta av lugn och ro på denna unika ö.

Lördag: ŠOLTA – SPLIT

Tidig frukost och tid att säga adjö till besättningen och alla dina nya vänner.

_

Priser & Villkor

Datum & Priser 2023

10.06. 07.10.
PREMIUM Main Deck  1.100 950
PREMIUM Lower Deck  1.000 850

Priser i EUR per person / vecka

Garanterad avresa från Split hamn lördag kl 13.00 (incheckning från 11.00 till 12: 00h).

Inkluderat i resans pris

 • 7 nätters kryssning med halvpension (varmt och kallt frukostbuffé och 3-rätters lunch)
 • Kaptenens middag
 • Engelsktalande turnéledare ombord + en guidad tur
 • obegränsad vatten från vattendispenser
 • daglig kabinservice
 • färsk uppsättning handdukar och sängkläder mitt i veckan
 • bagagehantering
 • olivolja och vinprovning ombord
 • eftermiddagste och kaffe

Betalningsvillkor

 • Anmälningsavgift: 35% av resans pris
 • Restbeloppet: senast 30 dagar före avresa

Allmänna villkor

 • Kaptenen förbehåller rätten att ändra rutt vid ogynnsamma väderleksförhållanden
 • Alla kryssningsavgångar garanteras, men om mindre än 10 deltagare bokas, förbehåller organisatören rätten att avbryta avgången och byta namn på fartyget om behovet uppstår.
 • Gästerna är skyldiga att följa skeppsreglerna och bestämmelserna som befinner sig i skriftlig form ombord, särskilt när det gäller att ta med drycker ombord.
 • Vid olämpligt beteende förbehåller sig kapten rätten att be kunder gå iland.

Avbeställningsvillkor

 • Från bokningsdagen fram till 30 dagar före ankomst – anmälningsavgift återbetalas inte
 • 29-22 days – 40% av restbeloppet
 • 21-15 days – 60% av restbeloppet
 • 14-0 days – 100% i avgift
 • Namnändring / datumändringsavgift – 20 EUR per person (gäller endast om ändringen görs fram till 30 dagar före bokad avgång, annars tillämpas regelbunden avbeställningsklausul)

Tillägg

 • vuxen på tredje sängen i en trippelhytt -30%
 • hytt för enkelbruk +50%
 • barn under 10 år -50%

Obligatorisk tillägg

 • Turistskatt & hamnavgifter är inte inkluderade (betalas på plats) EUR 40.- per person per vecka
 • ingång till Nature Park zone Lastovo: EUR 5.- per person som betalas på plats
_

Övrigt

Fartyg kategori beskrivning

PREMIUM: fartyg med stålskrov och modern traditionell look erbjuder boende i luftkonditionerade, rymliga badhytter med dubbelsäng eller två enkla sängar, hårtork och värdeskåp. Fartygen är från 29 till 35 m långa med stugor 8 till 14 m stora.

Inkluderade tjänster: frukostbuffé, trerätterslunch, Captain’s middag, engelsktalande tour manager ombord, en guidad tur, daglig hytteservice, ny uppsättning av handdukar och linne mitt i veckan, bagagehantering, olivolja och vinsmakning ombord, eftermiddag te och kaffe, obegränsat vatten från vattendispenser.

Valfria tillval
Entré till Nationalpark Biševo EUR 14.- per person (betalas på plats)
Middagstillägg EUR 115 per person/vecka, min. 10 pax required
Barnstol eller barnsängshyra EUR 50 per vecka (betalas på plats)
Parkering EUR 10 – 15 per dag (Opatija, Split, Dubrovnik)
Flygplatstransfer EUR 50 per transfer (up to 3 pax) from Split airport to Split port
Bröllop förnyelse eller annat tillfälligt / speciell dag firande paket Från EUR 150 per par – inkluderar förnyelseceremoni utförd av kaptenen, certifikat, champagne, present
Pre / post kryssning boende Finns på begäran – villor, hotell, privat boende, vandrarhem …
Färjebiljetter Stugor, säten eller däck, tillgängliga för kust- och internationella färjetrafik

 

_

Kontakta oss

Skicka in en offertförfrågan genom att fylla i formuläret nedan så svarar vi er inom kort!

  Här kan du läsa om vår integritetspolicy.