Ön Pag ligger nordväst om staden Zadar och ön är mest känd för sin partyort Zrce, som även har kommit att kallas Kroatiens Ibiza. Zrce är en plats där unga människor kommer för att festa dag in och dag ut. Det är alltid full rulle här och musiken hörs 24 timmar om dygnet, så om man är en partymänniska är det HIT man ska åka.

_

Om Novalja

Ön Pag ligger nordväst om staden Zadar och  ön är mest känd för sin partyort Zrce, som även har kommit att kallas Kroatiens Ibiza. Zrce är en plats där unga människor kommer för att festa dag in och dag ut. Det är alltid full rulle här och musiken hörs 24 timmar om dygnet, så om man är en partymänniska är det HIT man ska åka.

Ett stenkast från Zrce ligger turiststaden Novalja, som är en mysig, gammal stad som bjuder på mycket aktivitet under sommarmånaderna. Kroatien är ett starkt land vad gäller liv och underhållning så det finns alltid något att gå på eller se, som kommunerna själva har organiserat under sommarmånaderna.

Livslust och glädje är en genomströmmande tråd vart man än befinner sig i Kroatien och musiken och underhållningen spelar en viktigt roll i kroaternas liv, så dem anser det inte mer än rätt att turisterna som kommer hit sommar efter sommar ska få ett smakprov på deras tillvaro, musik, underhållning, mat, dryck och allt vad det innebär att leva vid medelhavet.